___Záloghitelkft.hu___

Záloghitel- Aranyfelvásárlás-Zálogjegy vétel

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ZÁLOGHÁZ - CÉGÜNKRŐL ÉS A ZÁLOGHITELEZÉSRŐL

 

Cégünk, a Záloghitel Kft 2007-ben alakult családi vállalkozás keretében. Jelenleg két üzletünk áll az ügyfelek rendelkezésére:

 

1. Budapest IV.kerületben -Káposztásmegyeren-, Kordován tér 13.

2. Debrecen -Vénkertben-, Dózsa György út 6.

 

A cég tevékenységei:

- záloghitel folyósítás aranyékszer fedezet ellenében

- törtarany felvásárlás

- ingyenes értékbecslés

- ultrahangos ékszertisztítás

 

Néhány mondat, kis magyarázat a ZÁLOGHÁZ mindennapi szerepéröl:

A kézizáloghitel egyszerűbb, biztonságosabb, gyorsabb, mint más hitelforma.

Minden ember, minden család, illetve vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, mikor azonnali készpénzre van szükség.  Ezért ajánljuk a készpénzhez jutás leggyorsabb formáját, a kézizáloghitelt. Nincs hitelelbírálás, nincs hosszadalmas ügyintézés, nincs  sorban állás, nincs szükség  jövedelemigazolásra, közüzemi számlákra, nem kell kezes és a készpénzt amit kap, szabadon felhasználhatja.

Mikor vegye igénybe? Íme néhány eset:

-Kézizáloghitel = Gyors és azonnali készpénz!

-Havi számláit kell kifizetnie, dem ég nem kapott fizetést?

-Ajándékot szeretne vásárolni családtagjának?

-Egy vissza nem térő lehetöség megradasásához azonnali

készpénzre van szüksége mert nem szeretne lemaradni róla?

-Nem kap banki hitelt?

-Vállalkozásában ki kell fizetnie alkalmazottait,

alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

A felsorolt helyzetek megoldásához nyújtunk azonnali segítséget készpénz formájában.


„Zaciba járni nem szégyen!"

A záloghitel a társadalom szinte minden rétegében jelen van. Akik nagyban játszanak, azok különféle Bankoktól vesznek föl hitelt, ami a mai,  pénzügyi válsággal súlytott világunkban -mint azt sokan meg is tapasztalták- nagyon kockázatos. Akik kicsivel is beérik, és a biztonságra,  kiszámíthatóságra törekszenek, azok Zálogházaktól vesznek föl hitelt aranyékszer fedezet ellenében. Így nem úszik el a lakásuk, az autójuk,  nem megy tönkre a családjuk, az eddig felépített életük. Tehát a mi Ügyfeleink közé azok az emberek tartoznak, akik rendelkeznek  aranyékszerekkel és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve elönyben részesítik a hitel felvételnek azt  a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, Partnerként vehetnek részt. Ugyanis a záloghitel leginkább egy olyan csereügyletként írható le,  ahol bizonyos díjért meghatározott idöre az értéktárgyat készpénzre cseréljük, ebben az esetben két egyenrangú fél nyújt valamit a másik  számára.

Zálogfiókjainkban 18. éven aluliakat nem szolgálunk ki!

A fiatalabb korosztály, diákok, friss házasok jellemzően kisebb összegű záloghitelt vesznek igénybe (4.000-20.000 Ft). A középkorúak, akik az  aktívabb korosztály képviselői, jellemzően 20.000 Ft és 200.000 Ft közötti, a vállalkozók pedig általában 200.000 Ft feletti hitelért fordulnak  hozzánk.

Futamidők:

Nálunk nem kell éves, netán több éves szerződést kötnie, ha Önnek csak néhány napra, hétre vagy néhány hónapra van szüksége hitelre. Mi egyetlen,3 hónapos futamidővel dolgozunk! Ezen belül lehetőség van a lejárat előtt bármikor visszafizetni a hitelösszeget, ezzel kiváltva  zálogba  adott  értéktárgyait, valamint lehetősége van további hosszabbításra a zálogjegy lejárata előtt.

A futamidő lejáratán túl 30 nap türelmi időt biztosítunk a késedelmes ügyintézéshez, amely ilyenkor már többlet költségekkel jár!

A kondíciós lista az üzleteinkben kifüggesztve található.

Mennyi pénzt kap?

Az elzálogosítani kívánt értéktárgy maximum zálogértékét (becsértékét)a zálogházban dolgozó becsüs határozza meg több szempont alapján. A folyósításra kerülő pénz összege ezen meghatározott értéknek a 70%-a. Azér nevezzük  maximum értéknek, mert Ön dönt, hogy a folyósításra kerülő teljes összeget, vagy annak csak egy részét szeretné igénybe venni. Így az ügyfél maga dönthet az  igénybe vehetö kölcsön összegéről.

Meghatározás szempontjai:

-Hány karátos az ékszer?

-Mennyi a súlya?

-Mennyi a törtarany aktuális világpiaci ára 1 grammra lebontva.

Mi nem vonunk le a kölcsön összegéböl, ahogyan azt sok zálogház teszi! Ugyan azt az  összeget kapja egy fogóval kettéharapott gyűrűért is, mint ha egy vadonat új ékszert adna be hozzánk zálogba! Az sem baj, ha nem magyar fémjeles, vagy kopott. Ez nem befolyásolja a kölcsön összegét!

Igyekszünk a lehetö legmagasabb Ft/gramm árat fizetjük Önnek, ha minket választ!

Mi a zálogjegy?

A zálogfiók a zálogtárgy átvételének és a zálogkölcsön nyújtásának igazolásáról zálogjegyet állít ki és ad át a zálogba adó részére. A zálogfiók  által kiállított zálogjegy szabadon átruházható, bemutatóra szól, és bemutatója számára azt a jogot biztosítja, hogy az abban megjelölt  zálogtárgyat, a zálogjegyet kiállító zálogfióktól kiváltsa, illetve a zálogfióktól elszámolást követeljen.

A zálogjegy tartalmazza többek közt a zálogtárgy leírását, a zálogértéket, a hitel adatait és a szerződési feltételeket.

Kiváltás:

A zálogba adott tárgy a zálogjegy bevonása mellett, a vonatkozó kölcsön és díjtételek befizetése ellenében váltható ki az elzálogosítás helyén.

Mi történik, ha nem váltja ki a zálogtárgyat?

A zálogból ki nem váltott tételeket a zálogjegyen feltüntetett lejárati dátumtól számított plussz 30 nap türelmi idő elteltével a zálogház kényszerértékesíti! Ezért ha Ön egy kedves emlékét zálogosította el és azt nem  váltotta ki a türelmi idő lejártáig, akkkor lehetősége van arra, ha még a türelmi időben van, hogy meghosszabbítsa a zálogjegyét! Így nem vész el a zálogtárgya és  még pénzt is kaphat a hosszabbításkor, amennyiben a zálogház az aktuális árfolyamai magasabbak, mint amikor az Ügyfél azt beadta. Vagyis egy újabb kölcsönösszeget folyósíthatunk az Ön számára! Az így kapott összegből vonjuk le korábbi kölcsönének  terheit, mely összegből akár még maradhat is meg Önnek némi pénz, vagy csak kevesebbet kell fizetnie a hosszabbításért.

Elvesztett zálogjegy:

Amennyiben zálogjegyét elvesztette, vagy nem találja, mindenképpen keressen fel minket és adjon részletes tárgyleírást a zálogjegyen szereplő ékszerekről. Nagy segítség ez esetben, ha tudja az elvesztett zálogjegy sorszámát, ezért javasoljuk, hogy azt egy biztonságos helyre jegyezze fel magának! Ha beazonosította a tárgyakat és a sorszám is stimmel, akkor sem adhatjuk át a Zálogjegy nélkül az ékszereit, -hiába fizetné ki a kiváltást-, csak Közjegyzői végzéssel, amivel hivatalosan is igazolja, hogy ez a saját tulajdona! Amennyiben az Ügyfél nem kíván közjegyzőhöz fordulni, úgy meg kell várnia a zálogjegy lejáratát + a 30 napos türelmi idő elteltét, miután a zálogtárgy tulajdonjoga a Zálogházra száll és ezzel kényszer értékesítésre kerül az ékszer. Ekkor van lehetősége visszavásárolni ékszereit a Zálogház ide vonatkozó költségeinek + a folyósított hitel összeg megfizetése után.

Diszkréció, biztonság!

A záloghitelezés anoním, vagyis nincs szükség a nevére, személyes adataira, ezáltal teljes diszkréciót élvezhet. Mi nem zavarjuk otthonában, ha  nem tudja visszafizetni a kölcsöntan. A hitel futamideje alatt magas biztonsági szintű biztonságtechnikai rendszerrel felszerelt értéktárainkban  őrízzük értéktárgyait. És ne feledje, zálogba helyezett értékeit a becsérték 100% -án biztosítjuk!

Saját igénye szerint, ha megadja telefonos elérhetőségét, értesítjük a lejárat elött!

A pénzmosási törvény (pmt.2017.LIII) értelmében ügyfél átvilágítást végzünk!