___Záloghitelkft.hu___

Záloghitel- Aranyfelvásárlás-Zálogjegy vétel

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ARANY és EZÜST FELVÁSÁRLÁS

 

Minden ami arany vagy ezüst, ékszer, érme, óra, befektetési tömb, stb..., mi megvesszük Öntől a környék legmagasabb árfolyamán!

Ha megunta ékszerét, ha rossz emlékek fűzik hozzá és már nem kedves Önnek, vagy ha éppen elszakadt, eldeformálódott, megsérült és nem a régi fényében tündököl, hozza el hozzánk és mi a környék legmagasabb árfolyamán megvásároljuk Öntől!

A sérült, hiányos ékszereket is ugyan olyan magas árfolyamon vásároljuk meg Öntől, mintha azok hibátlanok lennének!

A felvásárlási árból semmilyen plusz költséget nem vonunk le, nincs kezelési költség, nincs bevizsgálási díj!

A kifizetendő összeg = a megállapított aranyfinomság szorozva a számított napi árfolyammal és az arany mért súlyával.

 

Az ékszerekben lévő kövekért - illetve egyéb nem arany és nem ezüst anyagokért -  nem fizetünk! Azok súlya az ékszer összsúlyából levonásra kerül.

A levonandó súlyok meghatározásához egy etalon kőgyüjtemény áll a rendelkezésünkre. Amennyiben ennek segítségével sem tudjuk meghatározni a levonandó súlyt, úgy az Ügyfél beleegyezésével -eladási szándéknyilat tételével- kiemeljük a követ/idegen anyagot az ékszerből és így kerül lemérésre a lecsupaszított ékszer.

A felvásárlási ár a napi világpiaci ár forintosított árfolyamának mozgása szerint változhat, így a weblap jobb oldalán feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét ajánlattételnek!

Pontosítás végett érdeklődjön a fent megadott telefonszámok egyikén!

Üzleteinkben szakképzett becsüsök állapítják meg az ékszer arany - ezüst tartalmát, miszerint megfelel-e az ékszerbe ütött fémjel a valós tisztaságnak, karátszámnak.

Amennyiben nincs fémjel az ékszerben, az sem jelent problémát, savas, vagy közismertebb néven királyvizes próbával állapítjuk meg az ékszer finomságát, karátját.

A hivatalos fémjelek szimbólumait  üzleteinkben kifüggesztve megtalálja!

Az ékszer súlyának lemérését hitelesített ékszermérlegen végezzük. A hitelesítés dátumáról a mérlegre ragasztott hologramos embléma tanúskodik, mely dátumtól számítva a hitelesítés 2 évig érvényes.