___Záloghitelkft.hu___

Záloghitel- Aranyfelvásárlás-Zálogjegy vétel

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

 

A zaloghitelkft.hu a Záloghitel Kft, továbiakban mint szerzö  hivatalos weboldala. Az oldalakon megjelenő valamennyi információ, képi és szöveges tartalom,  illetve azok elrendezése védjegyoltalom, valamint szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a  személyes használatot meghaladó mértékben – szerzö kifejezetten, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges!
A letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon Ön köteles feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó  megjegyzéseket!
Ön nyilvános vagy kereskedelmi célokra a portál teljes tartalmát – ideértve annak képeit, hang és videó anyagait – sem részben, sem egészben  nem terjesztheti, nem módosíthatja, és nem használhatja fel szerzö előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül!
Tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a portálon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és a szerző engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltéröen nem használható fel!
Védjegyek, védett nevek, domain nevek:
A bejegyzett nevek minden esetben a jogosult kizárólagos tulajdonát képezik. Szerző által bejegyzett védjegyeket, neveket és domain  neveket üzleti céllal senki nem használhatja. Nem alkalmazhatja azokat Szerző jó hírnevének rontására!
Személyes adatok védelme:
Szerző bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok  nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli. Az ügyfelei személyére, adataira,  vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt személyi titokként kezel.