___Záloghitelkft.hu___

Záloghitel- Aranyfelvásárlás-Zálogjegy vétel

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ZÁLOGHÁZ - CÉGÜNKRŐL ÉS A ZÁLOGHITELEZÉSRŐL

 

Cégünk, a Záloghitel Kft 2007-ben alakult családi vállalkozás keretében. Jelenleg két üzletünk áll az ügyfelek rendelkezésére:

 

1. Budapest IV.kerületben -Káposztásmegyeren-, Kordován tér 13.

2. Debrecen -Vénkertben-, Dózsa György út 6.

 

A cég tevékenységei:

- záloghitel folyósítás aranyékszer fedezet ellenében

- törtarany felvásárlás

- ingyenes értékbecslés

- ultrahangos ékszertisztítás

 

Néhány mondat, kis magyarázat a ZÁLOGHÁZ mindennapi szerepéröl:

A kézizáloghitel egyszerűbb, biztonságosabb, gyorsabb, mint más hitelforma.

Minden ember, minden család, illetve vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, mikor azonnali készpénzre van szükség.  Ezért ajánljuk a  készpénzhez jutás leggyorsabb formáját, a kézizáloghitelt. Nincs hitelelbírálás, nincs hosszadalmas ügyintézés, nincs  sorbanállás, nincs szükség  jövedelemigazolásra, közüzemi számlákra, nem kell kezes és a készpénzt amit kap, szabadon felhasználhatja.

Mikor vegye igénybe? Íme néhány eset:

-Kézizáloghitel = Gyors és azonnali készpénz!

-Havi számláit kell kifizetnie, dem ég nem kapott fizetést?

-Ajándékot szeretne vásárolni családtagjának?

-Egy vissza nem térő lehetöség megradasásához azonnali

készpénzre van szüksége mert nem szeretne lemaradni róla?

-Nem kap banki hitelt?

-Vállalkozásában ki kell fizetnie alkalmazottait,

alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

A felsorolt helyzetek megoldásához nyújtunk azonnali segítséget készpénz formájában.


„Zaciba járni nem szégyen!"

A záloghitel a társadalom szinte minden rétegében jelen van. Akik nagyban játszanak, azok különféle Bankoktól vesznek föl hitelt, ami a mai,  pénzügyi válsággal súlytott világunkban -mint azt sokan meg is tapasztalták- nagyon kockázatos. Akik kicsivel is beérik, és a biztonságra,  kiszámíthatóságra törekszenek, azok Zálogházaktól vesznek föl hitelt aranyékszer fedezet ellenében. Így nem úszik el a lakásuk, az autójuk,  nem megy tönkre a családjuk, az eddig felépített életük. Tehát a mi Ügyfeleink közé azok az emberek tartoznak, akik rendelkeznek  aranyékszerekkel és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve elönyben részesítik a hitel felvételnek azt  a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, Partnerként vehetnek részt. Ugyanis a záloghitel leginkább egy olyan csereügyletként írható le,  ahol bizonyos díjért meghatározott idöre az értéktárgyat készpénzre cseréljük, ebben az esetben két egyenrangú fél nyújt valamit a másik  számára.

Zálogfiókjainkban 18. éven aluliakat nem szolgálunk ki!

A fiatalabb korosztály, diákok, friss házasok jellemzöen kisebb összegü záloghitelt vesznek igénybe (4.000-20.000 Ft). A középkorúak, akik az  aktívabb korosztály képviselői, jellemzően 20.000 Ft és 200.000 Ft közötti, a vállalkozók pedig általában 200.000 Ft feletti hitelért fordulnak  hozzánk.

Futamidők:

Nálunk nem kell éves, netán több éves szerződést kötnie, ha Önnek csak néhány napra, hétre vagy néhány hónapra van szüksége hitelre. Mi egyetlen 3 hónapos futamidővel dolgozunk. Ezen belül lehetöség van...

 

Bővebben itt...